csütörtök

Vegyes terméktapasztalatok

Jó napot kivánok az én tapasztalataimat megprobálom külön szedni de ha csak 1helyre lehet feltenni akkor ezüst kolloid legyen.Én május7 óta használom a réz+ezüst kolloidokat(kívül-belül)+pannonicum gyümölcsrágó és csodás tapasztalataim vannak.

Réz:Már gyötrõ fájdalmaim voltak néha a hátamban,kattogott a vállam is,de 4nap használat utánn olyan szinten mérséklödött(4nap alatt azért nem semmi),hogy adtam anyukámnak is,mert õ is szenvedett csak 1-SZER vett be és kérdem töle 2óra mulva fáj a hátad?azt mondja nem hiszi el de sokkal jobb.A memoriám a gyümölcsrágóval kombinálva számokkal nem is tudom elmondani mennyivel jobb.Én már 1éve nem nagyon ettem gyümölcsöket és elég rosszul étkeztem:sok süti és édesség de nem látszott meg rajtam 21évesen 71kiló és 180magas.


Megírom jó tapasztalataimat,hogy döntésed megkönnyítsem itt jó helyen jársz!Jelenleg 28-éves vagyok 3-éves csodálatos kislány anyukája!Én a termékeket 2008.novembere óta fogyasztom!Súlyos izületi gyulladásom volt sok esetben akkora fájdalmaim voltak,hogy a lábra állás is nehezemre esett!Emellett kiderült nõgyógyászati probléméim is vannak!Felfigyeltem szponzorom hírdetésére dolgomat megkönnyítette egy tömbbel lakik elõttem! Hát átmentem! Azonnal megmondta mire van szükségem! Biogél,arany,ezüst,réz kolloidra,tisztító teára! Én úgy alkalmazom ezt, mint a Szent Írást!Azóta nem vettem be egy szem gyógyszert sem izületeimre!Már nem nézem sírva az Anyukákat akik futnak gyermekeik után! Együtt kergetõzünk,s így vidám ez a család! Szeretem ezt az üzletet! Köszönetemet fejezem ki a gyártóknak,a szponzoraimnak,a családomnak,szüleimnek és mindenkinek, hogy itt lehetek ! Némethné Csilla aki a termékeknek köszönhetõen most már egy nagyon Boldog Anya!


Azon anyukák táborába tartozok, akik kétségbeesve keresik azt a megoldást, hogy gyermeke ne legyen beteg lehetõleg soha! Persze, hogy ez nem volt így! Szerintem mindenki tudja, amikor közösségbe kerül a gyermek, többet beteg, mint nem! Igaz? Hát, ezzel mi is így voltunk. Állandó hiányzás a munkahelyrõl, állandó orvoshoz járás, és amit nem akartam, tömtem a gyermeket gyógyszerekkel!
Édesanyám kezdte a termékeket használni, javaslatára én is elkezdtem venni. Fiam szenzációsan fogadta mindet! Mivel 2 éve édesapjától eljöttünk, mi mentünk albérletbe, leamortizálódtam lelkileg én is! De nagyon! Sajnos ez a fiamra is kihatott. Az ARANY kolloidtól "aranyosak" lettünk! Kiegyensúlyozottabbak lettünk idegileg! Hatalmasakat nevetünk! Egyidõben kezdtük az EZÜST kolloidot is használni, ettõl "mosolygósak" vagyunk! És (lekopogom) kereken 1 éve nem kaptunk el semmilyen betegséget sem! Az óvodában mindenki dõl ki a fiam mellõl influenzával, hasmenéssel, hányással, magas lázzal stb.... Persze a sorból nem marad ki a RÉZ kolloid sem. Ettõl meg "erõsek" vagyunk!! Ja, és ha elfelejtem az OMEGA 3-at adni, meg van sértõdve! A gyümölcs, és zöldség tablettának a felét adom neki, és ami soha nem maradhat el, a nagy kedvenc, a BIOGÉL! Egszóval idegileg, lelkileg, testileg rendben vagyunk! Lassan 7 éves lesz a fiam, és sajnos a mai napig nem tudom semmilyen trükkel a zöldségeket, gyümölcsöket megszerettetni vele. A rostszegény étkezés kihatott az emésztésére is. Nagyon szenvedtünk a széklet ürítéssel! Mára már ez is rendben van. Nagyon örülök, hogy hozzá juthatok olyan termékekhez, amik így rendben tartanak minket! Célom, hogy egészségünket fenntartsam, és megismertessem másokkal is, hogy õk is egészségesek legyenek!
Bodor Emese


Én az üzletrendszerünkbe egy termékfogyasztási tapasztalat után kerültem be. 16 éve élek megbízható házasságban, ennek ellenére megfertõzõdtem a nõk által rettegett méhnyakrákot elõidézõ vírussal a HPV-vel. Bár minden évben elmegyek szûrõvizsgálatra, a baj elõjelek nélkül bekövetkezett, három darab P3-as cytológia eredmény után méhnyakrák megelõzõ állapotba kerültem. Így egy mûtétre is sor került, amely bár szerencsére jól sikerült, a vírus kiírtására nem volt képes, ahogy a kapott immunerõsítõ szerek sem....erre a vírusra ugyanis nincs ellenszer!! A megelõzõ oltál 3* 31000 azaza 93 000 Ft, de aki már fertõzõdött a vírussal, annak nem használ. Ekkor egy családtagom ajánlotta az Ezüstkolloid oldatot mindösszesen 2100 Ft-ért !!!!, melyet fogyasztani kezdtem.

A következõ ellenõrzõ szûrésnél már P2 lett az eredmény, majd a következõ negyedéves kontrollon kiderült, hogy a HPV vírus is eltûnt a szervezetembõl!!! Minden túlzás nélkül az életem adta vissza a termék… Nem is volt nagyobb öröm annál, mint amikor a cégünk harmadik születésnapi rendezvényén ezt személyesen is elmondhattam neki !!! ( a gyártónak)

Kúraszerûen 6 hétig fogyasztom, majd pár hét kihagyás után ismét! Azóta már céltudatosan fogyasztottam a többi terméket is: a Biogélt méregtelenítésre, a Pannonikumokat lúgosításra mert a rákos sejtek lúgos közegben nem élnek meg / a Gyümölcsporból egy – másfél evõkanálnyit másfél liter vízben elkeverek, így a napi vízfogyasztásom egy részét szem elõtt tarthatóan is teljesítem és jóízû italt fogyasztok / , a C vitamint az immunrendszerem megerõsítésére, a QC-t pedig az eléggé súlyos lelki tünetek és egyéb stresszhelyzetek okozta szívproblémák megelõzésére.

A legcsodálatosabb eredményt azonban most értem el, a 2008. novemberi országos találkozó napján közölte a barátnõm a hírt, hogy a lehetséges veszélyt hordozó aktív magok is teljesen eltûntek a szervezetembõl, így ettõl a pillanattól gyógyultnak tekinthetem magam!

Sokszor hallottam már, mi nem mondhatjuk, hogy gyógyítunk, de ez a példa szeretném, hogy mindenki nõ és minden partnerét szeretõ férfi elõtt világossá tenné, hogy a szûrõvizsgálatokra el kell menni, a harcot nem kell feladni - ha baj van akkor sem, mert kitartással és ezzel a jó kombinációval megoldhatóvá válhatnak ezek a komoly problémák is !!! Mindenkinek ajánlom ezt a Biogél- Ezüstkolloid- Pannonikum – C-vitamin - QC kombinációt, aki hasonló gondokkal küzd! Remélem, sokan erõt merítenek az én történetembõl, a sokaknak tudok így jó tanáccsal segíteni

Bukovszkiné Kisbáró Emese


Fiam egy hónapja elkapta a most divatos influenza vírust.
Belázasodott és nagyon fájt a hasa.
Elkezdtem neki adni az ezüst kolloidot, 2-3 óránként egy fél kupakkal
a görcsös fájdalmakra pedig egy teáskanál Biogélt.
A hasfájása azonnal elmúlt, A láza másnapra már csak hõemelkedés volt
a betegségnek két nap múlva nyoma sem volt.
Ez eddig egy hétköznapi történet is lehetne ha egy átlagos gyerekrõl lenne szó.
Az én fiam 11 éves és még SOHA nem vett be semmilyen formában gyógyszert.
Ezért a lázcsillapítás kész cirkusz volt eddig.
Nagyon örülök hogy az ezüst kolloiddal( sõt azóta az arannyal is) megbarátkozott
mert rendszeres fogyasztója lett. Így ha el is kap néha valamit nagyon gyors és
enyhe lefolyásúbb mint eddig. A folyékony C vitamin is telitalálat neki, szó nélkül beveszi.
Hegyi Judit H-22205


Kisfiam (7 éves) genetikai betegséggel született - cisztás fibrózis. Így születésétõl kezdve speciális táplálkozást igényel. Fontos a kalóriabevitel, a változatos táplálkozás, az elõírt táplálékkiegészítõk és gyógyszerek pontos szedése. Sok cég termékeit kipróbáltuk már több-kevesebb sikerrel. Egy éve csatlakoztunk a céghez egy üveg ezüst-kolloiddal, hogy kivédjük azokat a bacikat, amik az immunrendszerét legyengíthetik. Most nagycsoportos ovis és az egyik "legerõsebb" gyermek a csoportban. Ha járvány van, õ az utolsó, aki kiesik a sorból, ha kiesik egyáltalán. :-). Fokozatosan próbáltuk a gyógyszertári vitaminokat is lecserélni természetes készítményekre. Amiket rendszeresen fogyasztunk: Biogél - a nyálkahártya problémára, Black Magic Plus - E-vitaminforrás a sejtek megújulásáért, Femina Vita Plus - vas- és B-vitamin-forrás, Perfect Balance - a keringési rendszer mûködéséért. Amióta ezeket a termékeket használjuk nem kell külön testápoló a bõréhez, mert NINCS kiszáradva, kellemes, selymes tapintású, amilyen már régen volt. Az étvágyával sincs annyi gondunk, mint annak elõtte. Folyamatosam éri utol a társait cm-ben és kg-ban is! Újra energikus és fáradhatatlan, amit mindig nem mondhattunk el róla. Így jövõre már nem kell annyira aggódnunk az iskolakezdés miatt sem, mert tudom, hogy addigra még erõsebb lesz a szervezete.

Theilerné Nemes Claudia


Minden termék, amit kipróbálok, nálam szerencsére azt az eredményt hozza,
ami a leírásokban szerepel.
Emiatt csalódás nem ért még, sõt többet kapok, mint amit várok.
A nyáron elkezdtem a honlapom szerkesztését, és ezzel kapcsolatban kezdtem
kutatni az egyedi témák után.
Elõször egy 10 napos léböjt kúrát tartottam.

Errõl részletesem írok a honlapomon. Akit érdekel a téma látogassa meg
honlapomat, mind az én tapasztalatom. Kipróbáltam, a véleményem írom, a
legújabb biológiai, fizikai, és élettaneredményeket figyelembe véve. Hiszem,
hogy ez nem csak nálam mûködik.

Amikor elértem a lúgosításhoz, szinte akkor döbbentem rá, hogy milyen
egészségtelenül táplálkoztam eddig. Pedig milyen nagyszerû termékek vannak
nálunk, kezdve a Biogéllel. Ez a lúgosításhoz nem volt elegendõ, mert már a
szervezetem nagyon is savas volt. A tavaszi /03.12/ labor eredményem 5.9
Persze eddig erre nem figyeltem, és az elõzõ adatokat nem tudom.
Továbbra is fogyasztottam rendszeresen a Biogélt, és neki kezdtem a porított
zöldség és gyümölcs készítményhez is. Így már ezek meg tették jótékony
hatásukat. Az elsõ mérésemtõl /08.05-10.05-ig/ vagyis két hónap alatt 17
kg-t fogytam le egészségesen, minden szenvedés nélkül.

Természetesen figyelek arra, hogy minél kevesebb olyan ételt fogyasszak, ami
a savasodást elõsegíti, de különösebb diétát nem vezettem be. Így nem
érzékelem, hogy fogyókúráznék, csak egészségesen, okosan táplálkozom.

Jelenlegi ph értékem 7.1.

Ezzel, már tudom, hogy lesz annyi kitartásom, hogy visszanyerjem eredeti
súlyomat.

Rasztikné Grega Emma


Azért csak most írtam meg ezt a történetemet, mert most vált aktuálissá. /Egy éves évforduló /

Nem egy termék van, amirõl most fogok írni, hanem amiknek az együttes hatása lett kimagaslóan jó.

2007. október elsején egy szívinfarktus ért.Nem volt meglepõ egy olyan forró nyár után. Szeptemberben az iskolakezdés is igen megviselt. /Óraadó pedagógus is voltam/. Minden féle gyógyszert kaptam, de kórházi ápolást visszautasítottam, az akkori áldatlan kórházi körülmények miatt.Gyógyszerektõl irtózom, mióta gyógyszermérgezésem volt, ezért nyúltam a termékekhez.

Pannonicum QC, Omega - 3 Plus és a kolloidok, Vitamin komplexum könnyítettékaz életem. Idõközben megérkezett a Black Magic Plus. Persze a Pannonicum porított gyümölcs és zöldség is minden napos vendégem volt.Ennek a jótékony hatását már egy héten belül kezdtem érezni, de az, hogy folyamatosan ágyban tartózkodtam eléggé legyengített. Ezért kezdtem lakáson belül 5-10 percre már fel kelni.A második héten már a leveleimet is tudtam rendezni a számítógépen. A harmadik héten, már teljes értékû munkavégzésem volt, 1-1 napi 10 perces sétával. Hosszabb utakra azért még sem vállalkoztam, de autóval elmentem a felülvizsgálatra.És akkor történt egy csoda! A Fõorvos Úr kért egy CT vizsgálatot. Én elmentem és elvégeztettem. Lelettel visszamentem. Nézte, nézte. -Ez nem jó! Volt a válasza. -Menjen vissza, és készüljön el egy másik is.Ismételten elkészült a lelet, -vittem, -nézte, ... Ez sem jó! - mondta.

Õ is jött velem és elkészült a harmadik lelet.Három azonos. /Teljesen tünetmentes szívrõl./ A gépen állítottak, szerelték, negyedik lelet, -és azonos a hárommal.- Csodálkozva fordult felém: /akkor már 2007.12.17. volt, mindössze 68 nap telt el a betegségem kezdete óta/-Én mindenkinek ezeket a gyógyszereket adom, mint Önnek, de ilyen eredményt még soha nem tapasztaltam.

Valóban ilyet nem is tapasztalhatott, mivel én nem a gyógyszereket szedtem,hanem a termékeket. Válaszoltam:"-semmi egyéb, mint az Úrban vetett bizalmam gyógyított meg." /Hanák Ferenc"/Azóta is szedem rendszeresen, a fenti készítményeket, de már nem a betegségem miatt, hanem prevenció céljából.Két hete voltam egy újabb vizsgálaton, és a lelet negatív.
Eredményemrõl csak annyit szeretnék még elmondani, hogy ugyan három Országos Konferencián nem tudtam a betegségem miatt résztvenni, de az üzletépítésem nem esett vissza.Így 2008 januárjában minõsülni tudtam. Ezt köszönhetem a kitünõ termékeinknek. Pontosan nem tudom meghatározni, hogy melyiknek mekkora szerep jutott a gyógyulásomban, de az együtteshatásuk k i t ü n õ!
Köszönöm!
Kicsit hosszúra sikerült, de elnézést kérek mindenkitõl, de érthetetlen lettvolna, ha nem részletezem, mert nem minden napi esemény az, hogy "kórház," és "gyógyszer" nélkül valaki szövõdmény nélkül ússzon meg egy ilyen súlyosbetegséget.

Rasztikné Grega Emma

Anyukámnak az utobbi idõben sokat fájt a feje.Kiderült,hogy magas a vérnyomása 180/90.Elkezdte szedni a Qcés a rézkolloidot.Három nap után márt nem ment fel a vérnyomása 138/80 fölé,és azóta megszüntek a fejfájásai is.Köszönöm az õ nevében is!

--
Üdvözlettel:Csabai Alexandra


Deákné Klári vagyok, és egy számomra meglepõ, és egyben nagyszerû dolgot tapasztaltam a kolloidokkal kapcsolatban.

Szedem egyszerre az Ezüst, Arany és Réz kolloidot is. Különbözõ dolgok miatt kezdtem el a szedésüket és töredelmesen bevallom néha-néha el is marad a bevétel mégis jó hatásal vannak a szervezetem összegésszére.

Azonban amit észrevettem nem is volt betervezve, és komolyan nem gondoltam volna.

Szóval arról van szó, hogy a csuklómon megjelent a második gyermekem születése után egy un. ganglion (az inszalagon egy kinövés). Amikor megütõdött nagyon fájdalmas volt és nagyon oda kellet figyelni rá. A másik dolog ami zavart vele kapcsolatban, hogy már meszirõl látszott a csuklómon az elváltozás. Annyira, hogy egyszer a boltban a pult mögül kiszolgáló eladó kérdezet rá mi történt a kezemmel. Igen bizar volt amikor mozgott a bõröm alatt.

Egészségügyis lévén van sebész orvos ismerõsöm és azt mondta, hogy ha rászánom magam bármikor szivesen megmûti. Nem igazán akartam megcsináltatni.

Azután találkoztam a termékekkel és elkezdtem szedni õket. 4-5 hónapos fogyasztás után lettem figyelemes rá, hogy a ganglionom kisebb lett. Nem is foglalkoztam tovább vele, hiszen ez elõfordulhat normál esetben is az ilyen fajta elváltozásal. Azonban akkor gondoltam, hogy a kolloidok a sebész helyett elvégezték a dolgukat amikor nem is ujjult ki a kinövés. Hiszen normál esetben egy még nagyobb kinövésnek kellett volna megjelenni az eltûnés után.

Azóta visszamentem dolgozni a munkahelyemre (Gyes után) és a kedves sebész doktor kereste is a kezemen a mûtét nyomát.

Mire én mondtam neki, hogy nem máshoz mentem el megmûttetni, hanem eltûntettem a varázsszereimmel.Azóta egyre érdeklõdöbbek a kolleganõim is a termékek, és az alternativ gyógymódok iránt.És épül az üzlet.

Hát ennyit akartam megosztani veletek, és remélem hasznára lett pár hasonló cipõben járó embernek.

Hihetetlen mennyi mindenre vannak jó hatással ezek a termékek.

Üdvözlettel

Deákné Klári


Május 5-én kezdtem egy lúgosító diétát egészségjavító céllal. A diéta kezdetén 97,5 kg volt a testsúlyom (35,8 testtömegindex).
A diétát a termékekre alapoztam, és arra, hogy elsõsorban zöld ételeket eszem (nyersen).
Salátaönteteket készítek Solio olajok felhasználásával, A biogélt minden étkezés elõtt fogyasztom. Nagyon jól lúgosít mindhárom kolloidunk, mert negatív a potenciáljuk. Ezeket elõírás szerint fogyasztom. Húst csak igen keveset fogyasztok, a fehérjeszükségtletemet Slim Shake biztosítja, Naponta ezt reggelizem szójatejben feloldva. A salátáimat pattogatott amaranttal sûrítem (ajánlom mindenkinek, igen ízetes és nagyon egészséges). Hetente egy nap lédiétát tartok. Pannonicum zöldség porból készítek "levest". Ezen a napon semmi mást nem eszem, és így sem vagyok éhes. Ezen kívül az Omega 3 Plus kapszulákat fogyasztom, mert a magas vérnyomásomra nagyon jók. Naponta 1 liter Tiszta forrás teát iszom izesítés nélkül. Ezen kívül még legalább 3 liter oxigénes vizet.
Elfelejtettem megemlíteni, hogy inzulinfüggõ cukorbeteg vagyok, és magas a vérnyomásom.
Eddig 13 kg-t fogytam, inzulint csak ritkán adok magamnak, és a vérnyomáscsökkentõ adagot is mérsékelnem kellett. Ami a lúgosítást illeti:
kezdetben 6 volt a vizeletem Ph-ja, ma a napi táplálkozástól függõen 7,4 - 7,8 között változik.
És mindezt nagyrészben a termékeknek köszönhetem!

Nyul György
/H-08254/


65 éves, magas vérnyomásos, érszûkületes, cukorbeteg nõ vagyok. 2001-ben kivették az egyik vesémet, és azóta csak kínlódás volt az életem. Hogy az orvosok mit rontottak el vagy mit nem, az már szinte mindegy. Mûtét után folyamatosan gyulladásban volt a szervezetem, a süllyedésem nem ment 80 alá, a hátamon lyuk volt, hogy a vesém helyén termelõdõ gennyet ki tudják tisztítani, majd 2003-ban és 2006-ban is szepszissel kerültem mûtõasztalra. A gennyesedés ugyan megszûnt, de a süllyedésem nem javult, a lábamban az ereket infúziós kúrával "mosták", 100 métert nem tudtam megtenni az iszonyatos fájdalomtól. Áprilisban egy megfázás után már nagyon legyengültem, alig tudtam létezni, dolgozni nem tudtam járni. Lányom akkor lett a Yessplus partnere, és javasolta, hogy menjek el egy biorezonanciás mérésre és próbáljam ki a termékeket. Elkezdtem inni a Biogélt, az arany, az ezüst és a réz kolloidot, és napokon belül éreztem, hogy javul az erõnlétem, nagyobb távolságra is el tudok menni, jobb a közérzetem. Egy hónap után az orvosi vizsgálaton a doktornõ is csodálkozott, hogy jobban nézek ki, és miután elmondtam neki, hogy ezeket a termékeket fogyasztom, csináltatott egy teljes labort. MINDEN eredményem javult, igaz, egy kicsit, de ezt évek alatt az orvosok nem tudták elérni. A második hónapban elkezdtem szedni a Tajga aranyát is, és egyre jobban éreztem magam. Augusztus végére a süllyedésem lement 38-ra, most megyek majd megint kontrollra, biztos vagyok benne, hogy az eredményeim megint jobbak lesznek, és már nem csak kicsivel. Mindenkinek ajánlom ezeket a termékeket, hiszen úgy érzem, ennél jobb bizonyíték nem kell.

üdvözlettel:
Gyõri Antalné



43 éves férfi vagyok. Szexuális problémákkal küzdöttem (és pániktünetek miatt voltam vizsgálatokon).
Úgy éreztem, nem tudom a páromat 100%-osan kielégíteni, együttléteink nagyon rövid ideig tartottak. Nem hiszek a természetgyógyászatban, hajtom a pénzt...Párom egy éve már fogyasztja a termékeket, gondoltam tegyen nyugodtan a kedvére (addig sem hülyeségeket vásárol).
Egy hónappal ezelõtt beadtam végre a derekam, elkezdtem az aranykolloidot és a biogélt fogyasztani. Gondoltam: ártani nem árthat, mit veszíthetek vele (legfeljebb egy kis pénzt...)
Ami 3 hét után következett, még számomra is meglepõ volt!!!
A szex újra tökéletesen mûködött! Párom annak örül a legjobban mégis, hogy nem zárkózom el ezektõl a csodás termékektõl. Ja! A biogél rendbe tette az emésztésemet is!
Amerre megyek, arra dícsérem a termékeket

Köszönettel: Laci (remélem megértitek, miért nem írom ki a teljes nevem

Néhány hónapja kerestem olyan shake-et, amellyel fogyókurázni lehet, és így jutottam el a termékekhez.A biogél és a kolloidok mellé rögtön kértem a Slim Shake (eper ízben) +Slim Shape csomagot, amelynek elõször a VIP rendszerben az ára volt, ami megfogott. A következõ kellemes meglepetés az volt, hogy a shake nagyon finom! Este próbáltam ki, és másnap kb. 11 óráig nem voltam éhes. A tartós siker érdekében megvettem még a Femina Vitát, természetesen a biogét és a kolloidokat rendszeresen szedem, és a fogyókura eredménye: 2 hónap alatt fogytam 4 kg-t, de a legfontosabb, hogy a centiméterekben mérve (derék, csípõ) sokkal látványosabbaz eredmény, már egy mérettel kisebb ruhákat kell vennem. Az utóbbi hetekben elért a fogyókura kellemetlen "velejárója": sokkal türelmetlenebb lettem, úgy éreztem, hogy a legkisebb problémától a "plafonon" vagyok, és ezen változtatni kell! A termékek közül sikerült találnom erre a problémára is megoldást: Memo Plus-t, már 3 darab beszedése után megszünt bennem minden feszültség, megnyugodtam és ismét vidáman, energetikusan tudok nekivágni reggel a napi feladatoknak.

Üdvözlettel: Csomai Szilvia H-22264


Az én terméktapasztalatom több termék használatának értékelése.Kicsit hosszabban taglalom.18 évig versenyszerûen sportoltam, (sífutottam, biatlonoztam)

Indultam 2 világbajnokságon, 3 szór voltam magyar bajnok, 1 olimpián vettem részt.A versenyszerû sportot abbahagyva jólesõen pihentem.

Majd 7 év pihenés,”kihagyás” után újra elkezdtem mozogni.Majd elhatároztam, ha már újra edzésbe lendülök, akkor kell egy cél.Ez a cél a Vasa futás Svédországban, amely 90Km.

idén volt a 95. verseny.A felkészülésem, heti 3-4 mozgás volt, 2,5 évig.Alkalmanként 30-50 perc futás, esetleg 2 óra kerékpár.

Az edzések ilyen kevés mozgással is savasodást és fáradtságot okoztak.Majd elkezdtem a biogélt inni.Kevésbé savasodtam, jól esett a mozgás.

Késõbb az aranyat kezdtem el inni, egy kis többlet energiáért.

Az ezüstöt a betegségek gyors leküzdése érdekében rendszeresen ittam.A Pannonikum granulátumok rendszeres használatával, az edzések sokkal könnyebbek lettek.A regenerálódás is sokkal rövidebb lettNem voltak izomlázaim, húzódásom.

Sajnos nem sokat törõdte a lazítással, nyújtással, de semmi gondom nem volt.Majd a rézkolloid használatától nem várt eredményem lett.Jobb lett az oxigén felvételi képességem.

Így most már ezt a rövid edzést nagyobb intenzitással tudtam teljesíteni.A verseny Március 3. Vasárnapra esett.Ezt megelõzõ 5 hónapban, sajnos ennél több edzést nem tudtam végezni.A verseny egy amatõr részérõl kb.7-10 óra.Ehhez képest 40-50 perces edzéseket végeztem.

Az indulás elõtti utolsó héten sajnos egy vírusos betegség is leterített.Ilyen elõjelekkel indultam el Svédországba.

A termékeket napi rendszerességgel folyamatosan szedtem, és bíztam az elvégzett rengeted edzésben, és magamban.Tudtam, hogy megcsinálom.

A versenyen 15500 fõ indult.Ebbõl az idõlimitet 11000 fõ érte el, mert, hogy az is van.12 óra a verseny maximális teljesíthetõ szintideje.Én 6.20 percet mentem, 2450. helyen értem célba.

Azt tudom, hogy a termékek nélkül, amiktõl annyi Plusst kaptam, elég erõm a 90Km teljesítéséhez.Ha kell 1 kis pluss fogyaszd és érezd a különbséget.

Üdvözlettel: Holéczy Tibor

Zwonitschekné Violka Szilvia H-18326 vagyok. Édesanyám, Violka Gézáné Marika tapasztalatát szeretném leírni Nektek: 2008.01.20-án volt mérésen. az eredménye lesújtó volt és abban az idõben nem is érezte jól magát. Hadd soroljam fel az eredményeket: baktérium:58%, penészgomba:38%, vegyi terhelés:58%, ásv. anyagok:58%, gyomor:40%, vastagbél:40%, vékonybél:40%, érrendszer:40%, nyirok:38%, máj:42%, koleszterin:38%, candida:38%. A mérés után erõs diétába kezdett és elindult a lugosítási folyamat is. A következõ mérésig (2008.06.21-ig) a következõ termékeket fogyasztotta: Ezüst kolloid, Biogél, Pannonicum-porok, Omega3, Tajga aranya és Arany kolloid. A 2008.06.21-i mérési eredmények: baktérium:72%, p.gomba:80%, vegyi terh.:80%, ásv. anyag:74%, gyomor:80%, vastagbél:70%, vékonybél:70%, érrendszer:78%, nyirokr.:80%, máj:70%, koleszterin:80%, candida:80%. Édesanyám kitûnõn érzi magát, már nem búskomor és depressziós. Június elején még nyaralni is volt. Köszönjük

Üdv.: T.né Claudia H-13846

Most olvastam a hírlevelet, nekem van egy-két tapasztalatom a termékekkel kapcsolatosan,. Több terméket használunk, és õszintén, majdnem mindegyikkel teljes mértékben elégedet vagyok, van azonban egy kis megjegyzésem a holttengeri kozmetikumokkal kapcsolatban, Feleségemnek nagyon érzékeny a bõre, ezért sokmindenre túlérzékeny, ebben az esetben is van olyan holttengeri kozmetikum ami nagyon kitûnõen használható számára, de az éjszakai vitalizáló-tol szemhéjviszketése lett, az arclemosótól kipattogzott a bõre. A nappali hidratáló nem eléggé vizezi a bõrt, inkább zsírozó érzése támadt tõle és maszkszerû érzetet keltett. A lisztekkel nagyon is megvagyunk elégedve, mert jártunk úgy, hogy normál lisztet vettünk az üzletbe ahol lakunk, és képtelenség volt egy normális kelttésztát megcsinálni belõle, utána a yessplusból vásároltuk a bioliszteket és azóta csak kitûnõ sütemények készülnek nálunk, mindenki teljes megelégedettségére
László Ferenc



Amit nagyon szeretek az az Aranykolloid, melyet a gyermekem részére vásároltam. Azóta sokat javult a koncetrációs képessége, a tanárai is jelezték, hogy jobban figyel az órán, s aktívabb is.
A Memo+ én magam használom, s nagyon jó hasznát veszem az egyetemi vizsgáimra készülés során. Úgy érzem, hogy jobban "fog" az eszem, nagyobb anyagrészt vagyok képes elsajátítani adott idõ elõtt, mint korábban. Tovább tart a figyelmem.
Használom a Calci Vita Plus-t is, s kitartóbbnak érzem magam tõle. Nem vagyok olyan fáradékony. Nem régen született kisbabám, s a hazaérkezésünk utáni hetekben állandó fáradtsággal küzdöttem. De amióta szedem ezt a készítményt, nem vagyok estére olyan kimerült.
Nagyon meg vagyok elégedve ezekkel a termékekkel, s még számos olyat találtam a webáruházban, amit biztosan ki fogok próbálni. Bencsik Annamária
Terméktapasztalatom egy érdekes meghívóval kezdõdött , amiben egy üzletrõl volt szó, ahol olyan termékeket lehet kapni amitõl a meghívót küldõ ismerõsömnek elmúlt a derék fájása. Ilyen gondom nekem is volt már sok sok év óta, mivel 56 éves vagyok és dolgoztam eléggé mostoha körülmények közt a Bauxit bányában .A nehéz és mostoha körülmények kellõképpen igénybe vették az emberi szervezetet. Állandó visszatérõ derék fájás, könyök és térdízületi fájdalmak gyötörtek és a gyógyszeres kezelések hatásai nagyon hamar elmúltak, a fájdalmak ismét visszatértek.

A meghívó soha nem jöhetett volna jobbkor, gondoltam kipróbálom azokat a kolloidokat, hisz kockázatot és veszíteni valót sem láttam benne.
Jól döntöttem. Egyidejûleg kezdtem fogyasztani mindhárom Yess kolloidot, és az évek óta gyötrõ derék térd és könyökízületi fájdalmaim mintha soha sem lettek volna. Más gyógyszert, kenõcsöt azóta egyáltalán nem kellett használnom. Megszûnt az évek óta gyötrõ allergiám is, amit csak rendszeres nagyon költséges orr cseppel tudtam elviselhetõbbé tenni. Azóta nem kellett orr cseppet használnom. Hálás vagyok a meghívóért, hogy gondolt rám valaki.

A kolloidok használhatóságának sokrétûsége számunkra valóban bizonyított, használtuk égésre , sebek kezelésére, fáradt és gyulladásos szem kezelésére, nagyon hatásos volt minden esetben. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Viszont az üzletrendszer termék skálája nem csak a kolloidokból áll, sorra kezdtük leváltani ez eddig a hagyományos kereskedelemben kapható termékeket , idõt pénzt megtakarítva kényelmessé tettük a bevásárlást.Az itt kapható lisztbõl sütünk igen finom kenyeret, mosásra, tisztálkodásra , autó ápolásra, lakás tisztán tartására, illatosítására alkalmas minõségi termékeket használhatunk.

A vitaminok, természetes élelmiszerek, étrend kiegészítõk hatására szervezetünk ellenállóbb lett a rendszeres megfázásos megbetegedésekkel szemben. Kevésbé érezzük magunkat fáradtnak egy-egy hosszú stresszes nap után.

Az eddigi tapasztalatokat összegezve, csak megelégedéssel tudjuk ajánlani a YessPlus üzlet rendszer termékkínálatát annak is aki már részese, és annak is aki még most áll döntés elõtt! Nagyon megéri!

Üdvözlettel: Páll Árpád és Zsóka
Tapolca


Az elmúlt idõszakokban gyakran fájt a fejem. Volt, olyan évem, amikor 2 x 2 db 2 leveles (1 levélben 10 db van) Advil Ultra gyógyszert vettem be. Soha életemben ennyi adagot nem használtam. Tartottam a migrénes fejfájásoktól. Bekövetkezett a csoda: a biogél, ezüst-arany-réz kolloidok együttes használatát követõen, elmúlt a fejfájásom. Három havi kúra után gyõztem le. Orvosság nélkül vígan éldegélek.

Bognár Csaba


Szeptember óta vagyok a rendszerben. Tapasztalatom a termékekkel kapcsolatban nagyon jó. Sponzorom segítségével megismerkedtem az aranykoloid,és ezüstkoloid elõnyös hatásaival,ami nálam abban nyilvánult meg,hogy az erõnlétem megnõtt,és fáradékonyságom elmúlt.Gyerekkorom óta pajzsmirigy beteg vagyok,6 éve csonkolták a pajzsmirigyemet.A mûtét óta hormonokkal kezelnek,ami szinkronban tartja a müködést.Természetesen az idõ elõre haladtával jelentkeztek gyomor problémáim,amin a hummel rostosgél tökéletesen segít,elértem azt nem kell savlekötõt szednem a gyomrom nem fáj,emésztésem rendbe jött.Jelenleg ujabb termékekkel ismerkedem,a zöldségpor,és a Qc tabletta szedését fogom elkezdeni,amitõl várom immunrenszerem megerõsödését.Tudom sikerülni fog,mert a természetes alapanyagokba vetett hitem töretlen.Ezek a készítmények nem gyógyszerek,de sokban segítettek már nekem jobb életszinvonalat élni!
Köszönöm!
Szalainé Stoller Erika


51 éves vagyok, és törekszem a természetes, egészséges életmódra, mert vérnyomás-, érrendszeri-, veseproblémáim vannak. Ezért örültem meg, amikor rátaláltam a YessPlusra – bár én valamilyen Internetes, otthonvégezhetõ munkát kerestem, de itt megtaláltam a kettõt együtt, a jövedelem kiegészítés lehetõségét és azon termékeket is, amik elõsegítik az egészségem megõrzését, és a betegségeimre való „gyógymódot”. Azért írom idézõjelbe, mert ezek a termékek nem gyógyszerek, nem gyógyhatású készítmények, hanem természetes anyagok! Tehát semmi hozzátett dolog nincs benne.A termékek közül most csak azokat emelném ki, amiket rendszeresen fogyasztok:Ezek az arany-, ezüst-, réz-kolloidok, a Dr. Hummel mikrorostos biogél, a Pannonicum gyümölcs- és zöldségpor.Én ezeket a termékeket másfél hónapja folyamatosan fogyasztom, és nagyon kedvezõ hatásukat tapasztalom.A kolloidokat naponta 2x1 teáskanállal fogyasztom. Nekem szeptemberben alsó részleges fogsort kellett készíttetnem (sajnos), és persze az ínyemet teljesen feltörte. Ekkor kezdtem el használni többek között az ezüstkolloidot, ezzel öblögetve az ínyemet, elmúlt az ínygyulladásom, azóta nem sebesedett ki, nem gyulladt be a fogsor alatt az ínyem. De nagybátyám, amikor elesett, lehorzsolta a térdét, és az ezüstkolloiddal befújva naponta 3-szor a sebet, csillapította a fájdalmát, és 2 nap alatt begyógyult a horzsolásos seb. Még szeptemberben elkezdett fájni a torkom, a fülem, és éppen az idõben kezdtem el inni az ezüstkolloidot, 1 nap alatt elmúltak a fül- és torokfájdalmak, és azóta elkerültek a megfázásos betegségek is.A biogélt naponta 3x1 evõkanállal eszem, továbbá délelõtt napi 1 csapott evõkanál gyümölcsport, és délután 1 csapott evõkanál zöldségport elkeverve 2-2 dl vízben fogyasztom. Ennek hatására mindamellett, hogy az emésztésem rendbejött, vitaminbombával látom el a szervezetemet (mert egyébként nem ettem zöldséget, gyümölcsöt, vagyis csak nagyon ritkán), még fogytam is, az 1 hónap alatt 4 kg-ot minden fogyókúra nélkül (imádom az édességet, csokoládét), és a hasamról ment le, ami nagy szó, mert hiszen onnan a legnehezebb eltüntetni a „zsírpárnákat”.….és hát, amióta ezeket a termékeket fogyasztom, könnyebben megyek látogatóba a 4. emeleten lakó gyerekeimhez, egyszerre fel tudok menni a lépcsõn, és nem kimerülve, lihegve érkezem meg hozzájuk, nem fájdul meg, görcsöl be a lábam! Én ülõmunkát végzek, nagyon sokat vagyok a számítógép elõtt, ezért nagyon sokat fájt a hátam, úgy éreztem, hogy be akar „szakadni”, és ez is elmúlt. Ezt a kedvezõ hatást az arany- és rézkolloidnak tulajdonítom.
Férjem leragadt a homokozásnál és most mikor egy kis részen falazni kellett, nem tudta a kõmûveslapátokat használni, hanem kézzel gyúrta oda a maltert. Mikor ewlõszõr játszotta ezt el , akkor a keze mintha a kádban kiázott volna rücskös és fehér lett megkeményedve rajta a bõr. Még egy hét múlva is folyton kente hogy ne legyen olyan kényelmetlen érzés. Most másodszor is nekiállt igazítani a kamrán, munka után a Holt-tengeri nappali arckrémmel kendtem be a kezét. Egybõl meg is kérdeztem: Na milyen? Válasza az volt hogy honnan tudjam, majd meglátjuk este. Este apró pikkelyek lettek a kezén akkor és még reggel újra használta a krémet, de komolyabb kiszáradás nélkül megúszta a második falazást. Nagyon jól hidratál!
Marosffy Veronika

Száraz vízhiányos volt a bõröm rengeteg minõséginek mondott terméket kipróbáltam már, de nem állította helyre az arcbõrömet. Elkezdtem használni a Jericho termékcsaládot és mostmár fürdés után sem feszül a bõröm, rugalmas és A ráncaim is lényegesen kevesebbek. Jól érzem magamat a bõrömben.

Kovács Emma


Nagyon rossz evõ vagyok, ennek tudatában már kipróbáltam rengeteg táplálék kiegészítõt bízva abban, hogy pótolja azokat a vitaminokat, ásványokat, nyomelemeket amit természetes étrenddel nem viszek be a szervezetembe. Egészségesnek mondhatom magamat de most tudom csak igazán milyen jó hogy váltottam a Tajga aranyára mert sokkal energikusabb lettem, nem fáradok el és jó kedvûen végzem a munkámat. Az sem mellékes, hogy pontosan a felébe kerül egy havi adag mint amit eddig fogyasztottam.

Üdvözlettel: Kovács Emma
Októbertõl vagyok a rendszer tagja, de nagyon jó tapasztalatom van egy két termékrõl.
Nekem a 90-es évek óta volt gyomor fekélyem.Amióta a mikrorostos biogélt mindennap egy kanállal beveszek, s azok fájdalmak elmúltak.
Évekkel ezelõtt kaptam egy arcüreg gyulladást és azóta idöközönként, két havonta legalább elviselhetetlenül fájt a fülem emiatt,és nagyon gyakori volt a fejfájásom is.
De amióta az ezüst kolloidot használom azóta a fül fájásom is és a fej fájásom is elmúlt.
Rendszeresen iszok mindennap 5 csepp C vitamint és olyan jó hogy a megfázások is elkerülnek.

Bodnár Andrásné

Évtizedekre visszamenõleg mindig voltak koleszterin problémáim. Az utóbbi idõben már a vércukorszintem is magasabb volt a normálisnál.
Azt ajánlottam magamnak: próbáld meg az omega 3-at. négy hónapja szedem, és a legutolsó labor leleteim olyanok voltak mint még soha.
Igaz közben az állandó mozgást is beiktattam

Pretz Károly


Az én terméktapasztalatom: Korábban sûrûn elõfordult, hogy szúrt a szívem és zsibbadt a bal karom. Elkezdtem szedni a Black Magic Plus-t, azóta a tünetek megszûntek. Sokkal jobban érzem magam! Csak ajánlani tudom. Varga Tibor, Kiskunmajsa

Nagy Tamásné levele:

Egy gyógyult beteg igaz története

2008. januárt írunk. 7 hónapja kezdõdött elõször. az ujjaim fájtak, pár nap múlva a nyakam és a kezem is. Alig bírtam fogni vele. Vártam, hogy majd elmúlik, de nem múlt. Ez egy zsibbadásos fájdalom volt. Ezzel keltem és feküdtem, jártam orvosról orvosra, de nem tudták, mitõl fáj, csak találgatták az okot. Nagy könyörgésre vizsgálatra küldtek. A CT és MRI vizsgálatok se mutattak ki semmit, a gyógyszerek hada, terápia sem segített. "Hát akkor nincs is semmi baj" - mondták, csak éppen a karom fájt pokolian. Fiatal vagyok és ha arra gondolok, így kell éljek, hogy nincs segítség... Utolsó próbálkozásom a biorezonanciás vizsgálat volt. A felmérésen kiderült candidás vagyok és még több, nagy mértékû problémák is voltak a szervezetemben. Ekkor kezdtem el fogyasztani a Mikrorostos biogélt, az Arany és Ezüstkolloidot. Ezek mellett szigorú candida-diétába is fogtam. Semmi édesség, szalámi, fûszerek és persze élesztõs ételek. Hát ettem a barna kenyeret, barna rizst, salátákat, spenótot, lencsét, tojást, tofut. Mindezek használata mellett 2 hét múlva javultak a tüneteim, 2 hónap után megszûntek. A kontroll-mérésen teljesen visszaállt a 80-as candida szint. 11 kg-ot fogytam és jól érzem magam a bõrömben. Visszatért az életkedvem és többé nem mérgezem magam a gyógyszerekkel. Nekem így sikerült meggyógyulnom nagy akaraterõvel és kitartással, hogy ne az élesztõgombák gyõzzenek, mert bele is halhatunk. Ezt szem elõtt tartva, azt hiszem ennyit megér.

Üdvözlettel: Nagy Tamásné Zsuzsi

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


2008 szilveszterekor hasmenéssel-hányással körített rosszullét kapott el, ami 5 órán át tartott. Nagyon legyengültem, annyi erõm volt csak, hogy lefeküdjem, utolsó gondolatom - elalvás elõtt - az volt, hogy lesz, ami lesz, vagy felébredek valamikor vagy nem...felébredtem!
Ébredés után még gyengébb voltam, mint elalvás elõtt. Bõségesen ittam a meleg teát, de féltem a vírus vagy baktérium továbbszaporodásától a testemben. Ennek elkerülése érdekében óránként egy kis mokkáskanálnyi ezüstkolloidot tartottam a nyelvem alatt, úgynúgy, ahogy a nyelv alatti gyógyszerket is szokták. Ezt a kúrát egy napon át csináltam, a hidegrázás a negyedik órától megszünt. A rosszullétet követõ negyedik napon már nyoma sem volt a fertõzésnek. A Dr.Hummel mikrorostos biogél pedig a maradék fertõzést is kimosta a belekbõl. Mint kiderült, ez a rosszullét, az idei Salamon-influenzavírus egyik megjelenési formája volt. Bennem láz, egyéb tünetek és szövõdmények nélkül az - ezüstkolloid és a biogél - együttes hatására rövid idõ alatt lezajlott.
Másik döbbenetes tapasztalatom a kolloidokkal: 2007 szeptembere óta fogyasztom az ezüst és arany kolloidot, karácsony óta a réz kolloidot is. Mindhárom kolloiddal, hetente felváltva, pakolást készítek a fejbõrbe masszírozva. A pakolást 20-30 percig fenthagyom, az utolsó 10 percre leveszem a nylonkendõt, hagyom megszáradni a hajamat, természetesen száraz törülközõbe burkolva, - majd megmosom. Ez nem macerás, csak leírva tûnik annak.
Az eredmény megdöbbentõ, teljesen õsz vagyok, de láthatóan egyre több sötét hajszál jelent meg a fejemen; baloldalon a homlok és halánték találkozásában 5 forintos nagyságú hajhiány volt, ezt 1-3 cm-es új hajszálak nõtték be, vegyesen õsz és sötétebb színûek.
Illés Ágnes
Budapest


Ezüstkolloid és Citrompor

Nagyon súlyos fogínysorvadásom volt, a fogaim teljesen mozogtak. Emellett gyulladásban is volt a fogínyem, minden fogmosásnál vérzett. A Pannonicum citromport és az ezüstkolloidot kezdtem el szedni. Kétszer vettem be egy kupaknyi ezüstkolloidot és napi fél liter vízben oldottam fel egy teáskanálnyi citromport. A problémám 2 nap alatt teljesen megoldódott!

Práger Nikoletta


"62 éves vagyok. Nagyon meg vagyok elégedve a termékekkel. Én a Biogélt, Ezüstöt, Aranyat, Rezet, folyékony C-vitamint, Omega-3-at, RegeneCellt és a Tajga Aranyát fogyasztom. Soknak hangozhat így egyszerre, de én elég beteges vagyok. A termékektõl
jobb lett a közérzetem,
az éjszakákat végig bírom aludni,
nem zsibbad a lábam (pedig ezzel sok problémám volt),
sokkal jobban bírom a fizikai megterhelést,
és nem kaptam el az infuenzát sem, pedig én minden évben beleesem.
Most azon próbálkozom, hogy a rengeteg gyógyszerbõl, amit eszek, óvatosan, elõször csak egy gyógyszerrel kísérletezve, fél szemekkel csökkentve az adagot, késõbb teljesen szeretném elhagyni azt. Hiába szedek sok gyógyszert, az állapotom jelentõsen csak a ezektõl termékektõl javult. Ezért hálás vagyok. Köszönöm!
Bezsenyi Józsefné, Móricgát"
Köszönöm a segítségét!

Édesapámnak begyulladt a combcsontjának és a csípõcsontjának egy bizonyos területe és az aranykolloid alkalmazásával két nap után elmúlt a fájdalma, Azóta ki nem hagyná a napjából az aranykolloidot.

Az ezüst-, arany- és rézkolloid fogyasztása óta nem kapott el semmilyen influenzás, megfázásos betegség. Gyakran recsegett a térdizületem guggoláskor és tornázáskor, most pedig "hangtalanul" végzem a guggolást.

A Varga hajcseppek alkalmazásával a fejbõröm egy területén makacsul kitartó korpás terület nyomtalanul eltûnt. Növesztem a hajam, mert hosszúhaj-rajongó vagyok és azt vettem észre, hogy gyorsabban is nõ a cseppek óta.

A Biogél és kolloidok fogyasztásával sokkal szebb lett az arcbõröm.

A Pannonicum gyümölcspor itallal indítom a napom és rögtön energiával tölt fel. A Pannonicum zöldség- és gyümölcs rágótabletták olyan finomak, hogy a kisfiam naponta kéri és nagyon szereti, így fontos tápanyagokhoz jut, pláne örülök a zöldséges fajtának, mert a gyermekek nem kedvelik annyira a zöldségeket, de így a kisfiamnak is ízlik.


Miszori Hajnalka
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2007. novemberében aranyeres panaszaim alakultak ki, mellyel decemberben szakorvosi rendelésre kellett elmennem. Itt tükrözés után megállapították, hogy sajnos már fekélyesedés is kimutatható. A kúp amit kaptam jónak bizonyult, csak sajnos amikor abba szerettem volna hagyni a problémám újra jelentkezett. Ekkor hallottam egy ismerõsömtõl, hogy lúgosítani kell a szervezetünket, mert a savas állapot kedvez a kifekélyesedésnek. Erre mondják, hogy nincsenek véletlenek, mert ekkor találkoztam az üzlettel és a termékekkel. Három terméket fogyasztok már 5.hete. A Dr. Hummel Mikrorostos Biogélt, a Pannonicum Gyümölcsport és a Pannonicum Zöldségport. Már egy hét után éreztem kedvezõ hatásukat. A kúpot teljesen elhagytam és semmilyen problémám nem jelentkezett újra. Köszönöm
Bereczkiné Debrecen HUP0017560

A következõ tapasztalatokról szeretnék beszámolni:
Az ezüstkolloid belsõ és külsõ használatával Édesanyám több mint húsz éve beteg gombás lábkörmét sikerült rendbe tenni, három hónapos rendszeres fogyasztás-használat után már láthatóvá vált az egészséges, fényes rózsaszín új köröm a körömágynál...
Barátnõm évek óta küzd ekcémával, Õ is használja belsõleg és külsõleg is: mosogatásnál az öblítõ vízbe tesz egy kávéskanállal, esténként a kezére permetezi és hagyja megszáradni, két hónap után tünetmentessé vált...
Kora tavasszal a vizslánk a réten felszedett néhány kullancsot, és nagyon csúnya fertõzést kapott: a kullancs által terjesztett babézia okozott súlyos nyálkahártya gyulladást, az antibiotikum /16 ezerért/ hatástalan volt, ezüstkolloidot adtam neki, és permeteztem a szemére, fülébe, torkába... azóta az állatorvos állandó vásárlóm...
Az ezüstkolloid segít a sportcipõket is szagtalanul tartani :)

A Mikrorostos Biogél rendszeres fogyasztásával megszûntek a párom panaszai, nagyon sokszor égett a gyomra, olyannyira, hogy aludni sem tudott. Mióta a Biogélt naponta 2-1 káváskanállal fogyasztja az egész család, mindenki hamar végez reggelente, és "véletlenül" mindannyian leadtunk 4-5 kilót :)

Édesanyám most kezdte el szedni a YOUNG EYE tablettát, remélem hamarosan ennek eredményérõl is hírt adhatok!

Üdvözlettel
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--
Spacsek-Veres Györgyi

Azt hiszem érdemes megosztani a következõ két érdekességet az egyik a napokban levest fõztem és mikor a tûzrõl levettem,fapucsban voltam és egy meggymagon a fapapucs meggurult,majdnem az egész lobogó leves a combomra õmlött.Szerencsére kéznyújtásnyi távolságban volt az ezüst kolloid oldat ezzel azonnal bekentem és óriás meglepetésemre a forrázás helyén egy-két kisebb pont kivételével még fel sem hólyagosodott Utána lévõ napokban mikor jelentkezett némi pirosodás újra bekentem azt hiszem kb 3 nap telt el és már a halvány pirosodás is aig látszikde amikor bekenem,teljesen eltûnik, így ategnapi megrendeléssel mindjárt megdupláztam az otthoni készletet A másik:Daganatos beteg vagyok 2004-ben voltam kemoteápiás kezelésen azóta a kenyeret,nem bírtam megyenni, mert egyik hogy nem ment le a másik ha mégis próbálkoztam vele mondjuk egy fél zsemlye feletti mennyiség esetén a szívnek annyira bezavar(t),hogy a pulzus és a vényomás is olyan plusz-minusz husz-harminc egysényi ingdozásba kezd,ami kb fél óráig tart, mire helyreál,( addig friss levegõn ülõ helyzetben mély lélkzetvétellel szoktam elmulasztani) a normálisra.
Most Almádiban sponzoromtól kaptam néhány szem kardiót, kipróbáltam bevettem egyet és nekiestem egy teljes szelet jó zsíroskenyérnek, (amit évek óta nem ehettem büntetlenül) amit a kemoterápia óta azaz négy éve ,nem mertem megkockáztatni.Mivel az említett zavarok nem jelentkeztek nagy hõsen neki láttam még egy teljes szeletnekKellemes meglepetésemre még ez a második szelet sem okozott semilyen szívzavart. Mivel volt pár infarktusom is így ezek utána kardió is állandó lesz az étlapomon.Ha edetlg valaki hasonló cipõben jár próbálja ki ÉRDEMES
Hegyi Balázs

Augusztusban súlyos szalmonellás fertõzést kaptam, két napig tartó nagyon magas lázzal, végtagfájdalmakkal meg a szalmonella természetes velejárójával /biztos mindenki tudja mi az :-)/.Mindig van itthon Biogél, arany-, ezüst- és rézkolloid, zöldség- és gyümölcspor, és kb. ebben a sorrendben naponta 3-4-5 alkalommal fogyasztottam mindegyikbõl és kizárólag Tiszta Forrás teával pótoltam a napi folyadékszükségletemet (kb. 2 liter/nap fogyasztottam ezeken a napokon). A második nap végére elmúlt a lázam, és a negyedik napra szinte teljesen rendbe jöttem. Mivel nagyon megviselt ez a néhány nap, még kb. 3 napig fogyasztottam nagyobb dózisban a fenti termékeket. Orvos ismerõsöm csodálkozott, hiszen az õ tapasztalatai szerint ez legalább egy 1,5-2 hetes tortúra. A fenti tapasztalataim alapján csak javasolni tudom a termékek fogyasztását.

üdvözlettel
Kövér Vilmos


51 éves vagyok, sok-sok éve kínlódok állandó hasmenéssel, visszér és alvási problémákkal, emésztési zavarokkal. Egy nagyon régi ismerõsöm hívta fel a figyelmem a termékekre. Elmentem hozzá egy biorezonanciás mérésre, bemértük az általa javasolt termékeket is, és elkezdtem fogyasztani a Biogélt, az ezüst- és az arany kolloidot. Már a harmadik napon elmúlt a hasmenésem, a közérzetem jelentõsen javult, a visszereim nem gyulladtak be estére, és végig tudtam aludni az éjszakát. Vettem még rézkolloidot is, és a termékek egy heti fogyasztása után a munkahelyemen is észrevették rajtam a javulást. Szeptember elseje óta fogyasztom a termékeket, sokkal könnyebben és többet tudok azóta dolgozni, és mivel teljesítménybérben dolgozom, a fizetésem is jelentõsen megnõtt. 30 éves korom óta nem éreztem magam ilyen jó erõben. Férjem is nagyon örül, mert ha én jól vagyok, az neki is csak jó :-) Természetesen már én is a cég partnere vagyok, és mindenkinek ajánlom a termékeket.

üdvözlettel:
Csernáné Károlyi Annamária