csütörtök

Ezüstoldat

Tavaly nyáron a kisfiam egy Rota vírus fertõzésen esett át.Sajnos kórházba is került vele.
Aki nem ismerné magas lázzal hányással és hasmenéssel járó betegség.
Infúzióra szorult ,mert nem tudott inni hiszen szinte rögtön ki is hányta.
Én sok ilyen beteg gyermek gyógyulását láttam hiszen én is abban a kórházban dolgozom.
Minimum 1-2 hét a teljes gyógyulás.
Gondoltam kipróbálom az Ezüst kolloidot napi 3 kiskanállal.
A kisfiam másnapra már nem volt lázas és este levették az infúzióról is mert a hányásai is megszûntek.
Harmadnap haza engedtek minket mert teljesen stabil lett az állapota.
A velünk egy idõben evvel a vírusfertõzéssel bekerült gyerekek még sajnos maradtak.

Örülök,hogy tettem egy próbát :-)
Hisnyay Heinzelmann Béláné


Az ezüstkolloidról magam személyes tapasztalataimat osztanám meg mindenkivel, múlt év októberbe csatlakoztam az üzlethez és azóta fogyasztom az ezüstkolloidot és ezidáig még megfázva se voltam.

Sokan tudják, hogy a hobbim az egzotikus növények, és sokan kérdezték akiknek ajánlottam az ezüstkolloidot, hogy növényeknél próbáltam e kártevõk és különbözõ betegségek ellen, mondtam, hogy még nem próbáltam, de ha már ennyien kérdezték ki fogom próbálni mihenst lesz beteg növényem.

Volt egy másfél méteres banán fám bár a banán nem mondható fának, ezt már múltidõbe mondhatom sajnos, mivel ez menthetetlenül hamar elpusztult szinte 1 hét alatt, szerencsére hozott egy kis sarjat, gondoltam ezen kipróbálom az ezüstkolloidot, hetente egyszer befújtam a levelét vele, hetente egyszeri tápoldatozás mellett, és mintha húznák felfele olyan gyorsan nõ és egészségesek a levelei köszönhetõ az ezüstkolloidnak szinte él és virúl, most olyan 70 cm, ezt a nagyságot kb 2 hónap alatt érte el, korábban mindig az volt a baj a banánjaimnál, a levél széle mindig kezdett rozsdásodni elszáradni, mondhatni ez a betegség már a multé.

A magról kelt papagájvirágomat is fújom ezüstkolloiddal és azis hihetetlenül gyorsan hajt.

Tapasztalatból merem mindenkinek ajánlani a növényeknél az ezüstkolloidit, én elsõsorban a szobanövényeknél használom. Rovarkártevõnél is ki fogom próbálni.

Minden ezüstkolloid fogyasztónak kivánok jó egészséget és szép egészséges növényeket maga körül a lakásba. A mondás szerint aki a növényeket szereti az rosszember nemlehet.

Üdvözlettel:
Petri Zoltán
Karcagról
HUP24279


Ezüst kolloid:Naponta iszok kupakbol egy kicsit+2-3szor kenegetem a pattanásaim hátamon és vállamon már alig látszanak(2-3éve vannak).Az arcomon is sokkal jobb én már kentem mindennel szüleim FLP-vel foglalkoznak kaptam ezer féle kenöcsöt de semmi és LÁSS CSODÁT 4nap alatt mintha csoda történt volna igy sokkal jobbam érzem magam.Ez egy körforgás.Tegnap focinál megcsipkedtek a szunyogok ittam rá kicsi ezüstöt és bekentem a területeket-HOVA TÜNTEK A CSIPÉSEK?:D. A foci alatt 1et tüsszentettem pedig nyárfa szállingozott az orromba is és én mindendre allergiás vagyok föleg arra máskor csak kapuba állok és fujom az orrom majd meghalok de ilyen rövid idö alatt ilyen siker nem gondoltam volna,azóta figyelem milyen változás van még.

ÜDV! Básits Gábor,Dunabogdány


Az ezüstkolloidról több kellemes tapasztalatom van:

Az unokám influenzás volt, 39,5 volt a láza. Elment az orvoshoz, mivel az iskolába kellett az orvosi igazolás, hogy a hiányzását igazolni tudja. Vasárnap este mérte a magas lázat, hétfõn ment orvoshoz, aki egész hétre kiírta. Az unokám 4 szem lázcsillapítót szedett be összesen a betegség elsõ napjaiban, azonkívül naponta 5 alkalommal vett be 1-1 teáskanál ezüstkolloidot, fogyasztotta a C vitamint, a folyadék szükségletét a Tiszta forrás teával elégítette ki. Mivel nem igazán szereti a zöldséget és a gyümölcsöt, állandóan van itthon zöldség- és gyümölcs rágótabletta, amit ezúttal is fogyasztott. Semmilyen gyógyszert nem szedett a 4 szem lázcsillapítón kívül. Szerdán már lázmentes volt, még hõemelkedése sem volt. Csütörtökön elment az iskolába, mert már annyira jól érezte magát.Teljesen meggyógyult.

Szintén neki volt a következõ tapasztalata. Igen gyakran vérzik az orra. Ha erõsebben kifújja, már az is elég az orrvérzéshez. Mivel influenzás volt, mégis csak ki kellett fújnia az orrát. Erre elkezdett belõle ömleni a vér. Máskor ilyen esetben igen nehezen áll el a vérzés. Eszembe jutott, hogy olvastam, hogy az ezüstkolloidnak vérzéscsillapító hatása is van. Gyorsan összetekertem egy papírzsebkendõt, és az egyik sarkát beáztattam az ezüstkolloidba, és odaadtam neki. Õ azt a vérzõ orrába dugta és láss csodát, néhány másodperc múlva megszûnt a vérzés.

Egyik reggel nekem a torkom kezdett fájni. Korábban, amíg nem ismertem a termékeket, (mivel gyógyszert csak végsõ esetben szedek) az ilyen torokfájás meg egyéb megfázásos tünetek mindig addig tartottak nálam, amíg be nem jött a nyári kánikula. Ezúttal mindjárt korán reggel a fájdalom észlelésekor bevettem egy teáskanál ezüstkolloidot, gargalizáltam vele, 1-2 óra múlva ezt megismételtem, és 3-4 óra múlva már nem is éreztem a fájdalmat, telejesen meggyógyult a torkom.

Hajnalban, még 5 óra elõtt arra ébredtem, hogy nagyon fáj a szám, alig bírom kinyitni, és amint kitapintottam, már púposodott is rajta a herpesz. Szintén ezüstkolloid. Egyszer kentem be vele. Késõbb kb. 3 óra múlva eszembe jutott a herpeszem. Csodálkoztam, hogy már nem fáj a szám. Megnéztem, a kezdõdõ dudor is teljesen visszahúzódott, elmúlt.
Hasonlóan jó tapasztalata volt az unokámnak is az ezüstkolloiddal a már igencsak kifejlett herpeszének a elmulasztásával kapcsolatban.
(Bozóki Jánosné, Kiskunmajsa)


2008 novemberében csatlakoztam a céghez, akkor egy arany, ezüst, réz kombinációt kezdtem el szedni a pajzsmirigy túlmûködésemre.
Pár nap leforgása alatt észrevettem, hogy kevésbé vagyok fáradékony, és reggelente, könnyebben, gyorsabban és kipihenten ébredtem.
Az üzlet miatt léptem be, így az elsõ héten elkezdtem szervezni egy biorezonanciás vizsgálatot, ott én is felmérettem az állapotomat.
Kiderült, hogy candidám van, nem is gyengén 52-es érték. Hamar megtudtam, hogy a fáradékonyság is annak tudható be.
Az ezüstkolloidot, megnövelt adagban szedtem, mert az orvos által ajánlott diétát nem szerettem volna bevállalni. És olvastam, hogy az ezüst vírus, gomba, baktérium ölõ szer :)
Szóval húsevõ lévén, minden finomságot össze vissza ettem, ahogy szoktam, rengeteg cukorral ittam a kávét és a teát is. És élvezettel fogyasztottam a fehér kenyeret.
Mellette a silver oldatot napi 3 kupakkal. januári visszamérésen láttam, hogy a candida szintem majdnem tökéletes 78 as értékre emelkedett.
Az óta is elfogyasztok napi egy adaggal ébredés után, és tünetmentesen(betegségmentesen) vészeltem át az influenza járványt. Rokonomat nem tudtam rábeszélni, hogy fogyasszon õ is ilyesmit, kétszer volt beteg ez idõ alatt.
És ami a legszebb, üzleti partnerként nekem ez teljesen ingyen van, ahogy a háztartási kellékek is, sõt még fizetnek is érte.

Fülöp Richárd H-25307


Kicsi gyermekkorom óta / jelenleg 59. éves vagyok/ a tüdõgyulladás és a szamárköhögés miatt nagyon erõsen köhögök, / szinte ugatok/!
Úgy gondoltam, hogy ha az ezüstkolloid olyan tökéletes/ vírus, gomba, baktérium ellen/ akkor nekem is segíthet, ha már az orvosok nem tudtak, sõt a homeopátiával is csak részleges eredményt értem el!

A napokban a kedvenc patikámban COPD szûrést szerveztek, s én úgy gondoltam, hogy ott a helyem.
A vizsgáló orvos kérdezte, mióta, s mennyit cigizek? Soha az életemben még egy szálat sem szívtam el!
Elsoroltam az elõzõeket, s õ hörgõ és gége tükrözést ajánlott, ami egy mûtéttel felér.
Mikor természetesen elutasítottam akkor egy igen erõs gyógyszert kínált.

Én kérdõn néztem rá, s mondtam: doktornõ mit szól ön az ezüstkolloidhoz?
Õ kétszer is megkérdezte, mit is beszélek, s mikor rájött mit mondtam,- mint a kisgyermek az oviban, mikor játékot kap,-
szinte ujjongott. Örömmel mondta, éppen most beszéltek róla egy kedves kolleganõjével, s kitárgyalták, milyen tökéletes, s jó a hatása!
Nagy örömmel dícsért meg, hogy megtaláltam az általa szinte csodaszernek titulált ezüstkolloidot.

Ezért is örülök nagyon, hogy szembe jött velem a NET-en ez az info, s azóta is ajánlom mindenkinek!

Minden felhasználónak, s NEKTEK is kívánok jó egészséget!

Lenkey Mária
Egerbõl
H-24508


Ezüstkolloid kontra Humán calicivírus

A „gonosz kis jószágot" a kórházban dolgozó párom hurcolta haza. Tünetek a szokásosak: Hányinger, gyomorgörcs, kegyetlen hasmenés. Ápolása közben sajnos engem is utolért a csapás, ami sajna a januári kulcsember képzõt megelõzõ péntek este jelentkezett és szombat hajnalra tetõzött. Fájdalmamra úgy kellet döntenem, hogy – a többiek és magam biztonsága érdekében –kihagyom a képzést.

Másik helyesnek bizonyuló döntésem a harc megindítása a „kis dögök" ellen. Fegyverül az ezüstkolloidunkat választottam. Drasztikusan megemeltem az adagot. Péntek 21, és szombat 12 óra között közel egy decit kortyoltam el három részletben. A hatás nem maradt el. Szombat délre tökéletesen megszûnt a hasmenésem és estére „farkaséhes" voltam.

AZ EZÜSTKOLLOID KIÜTÉSSEL GYÕZÕTT!

utó irat: természetesen a páromba beletukmáltam nagynehezen egy kis ezüstöt. Tudjátok ez egy e.ü. dolgozó esetében nagy szó!
--
üdv.
Bimbó József


Szeretném megosztani Veletek az "ezüsttel" kapcsolatos tapasztalatomat:
9 éves kislányom bal szeme egyik reggelre bepirosodott, összeragadt a
csipától, aztán napról napra pirosabb lett. Nem kentem be az orvos
által ajánlott Septosyl antibiotikum kenõccsel, hanem ezüstkolloiddal
átitatott vattával törölgettük külsõleg, azzal távolitottuk el a
csipát. Aztán a másik szeme is elkezdett pirosodni.
Ekkor kezdtem el neki adagolni 2 napig 3x1 teáskanállal az ezüstkolloidot!
Nagyon boldog voltam, mert képzeljétek a másik szeme, ami késõbb
kezdett pirosodni, 1 nap után teljesen helyrejött, tehát már ki sem
jött rajta teljesen a fertõzés, az elõször bepirosodott szemecskéje
pedig 2 nap alatt teljesen helyrejött!
Nagyon örültünk, hogy kihagyhattuk az antibiotikum romboló hatását!!!
Én pedig mint édesanya duplán örültem, mert a 9 éves kislányomat nem
kellett "szembekrémezéssel" györötröm, hiszen még egy felnõttnek is
kellemetlen, nemhogy egy gyereknek!
Antal Gabriella, Budapest


Ismerõsöm lánya egy munkahelyi baleset révén kezén sérülést szenvedett. Másnap derült ki, hogy vérmérgezést kapott, mert a piros csík már elindult felfelé a karján. Nem akart orvoshoz menni, ezért anyukája gyorsan vitt neki Ezüstkolloid oldatot...A kolloid fogyasztása után a csík több mint 3/4 része visszahúzódott másfél óra alatt, és az orvos - akihez azért rábeszélés után elment - nem is akart hinni a szemének, amikor elmondták, mennyit javult a beteg állapota. Köszönjük a gyors segítséget!!

Bukovszkiné Kisbáró Emese


Nyugdíjas vagyok, napjaim nagy részét a ház körül töltöm. Pár éve egy nagyobb fadarab esett a lábamra, ennek következtében megsérült a körmöm. Elszínezõdött, besárgult, gombás fertõzés alakult ki rajta, ami azóta sem múlr el. Ajándékba kaptam egy üveg ezüst-kolloidot és a leíráson olvastam, hogy ez az én problémámra is jó lehet. Kipróbáltam, mert veszteni valóm nem volt. Két hét rendszeres napi kezelés után (ecseteltem) már látszott az eredmény, további két hét után teljesen elmúlt. Azóta folyamatos vásárló vagyok!

Göncz Józsefné H-24204:


Egyik reggel a barátnõm úgy jött be az iskolába, hogy a szeme alatt kb. 3 cm-es égés volt. 200 fokos hajvasalóval göndörítette a haját és véletlenül megégette magát. Egybõl ajánlottam neki az ezüst kolloidot, de mondta, hogy megkérdezi anyukáját, mert elõzõ nap vettek egy másik cég termékeibõl. Mondtam, hogy rendben, de nem hagytam annyiban a dolgot és másnap vittem neki egy kis üveg ezüstöt! Mondtam neki, hogy amikor csak tudja, fújja be! Elõször kisebesedett neki. Õ meg is ijedt, mondtam neki, hogy fújja csak tovább, nemsokára elmúlik. Hallgatott rám és egy hét alatt az égésnek nyoma sem volt! Pár hónappal ezelõtt volt egy olyan idõszakom, amikor édességet édességgel ettem volna. Nagyon furcsa volt, ezért elmentem egy állapotfelmérésre, ahol kiderült, hogy Candida gombám van. Mégpedig az izületeimen. A jó érték 70% és fölötte van, nekem pedig 40% volt, ami elég komoly. Másfél havi ezüst szedése után elmentem újra és az érték akkor már 72%, tehát azt jelenti, hogy a gomba eltûnt. Azóta sem jött vissza! Õszi lombtalanításnál nem vettem fel semmiféle kesztyût és kézzel szedtem össze a diófa leveleket, ami nem volt túl jó ötlet, ugyanis a kezem kisebesedett. Fogalmam sincs, mi lehetett. Olyasmi, mint az allergia vagy ekcéma. Mivel nem mentem orvoshoz, így lehetett valamiféle fertõzés is. Teljesen kiszáradt, kirepedezett, vérzett és égett. Nem bírtam ki, így még el is kapartam. 2 napig fújtam ezüstkolloiddal. 2 NAP ALATT TELJESEN ELTÛNT! Ha hasonló probléma van, nagyon tudom ajánlani mindenkinek! Köszönettel: Práger Nikoletta


Kisfiam 3 hónapos korában volt elõször lázas. 38,5 C volt az elsõ mérésnél hajnali 2 órakor. Azonnal ezüstkolloidot adtam neki pipettából adagolva, amit többször megismételtem reggel 7 óráig, akkor már csak 37,7 C volt a hõmérséklete. A kíváncsiság kedvéért elvittem a gyermekorvosunkhoz, aki vírusos fertõzést állapított meg és antibiotikumot javasolt, de nem írattuk fel. Csak ezüstkolloidot használtunk, ami 2 nap alatt rendbe hozta a kisfiamat. Megelõzés céljából azóta is folyamatosan kapja.

Üdvözlettel:

Poszmik Vivien


Alig kezdõdött el az iskola, egy tesiórán máris balesetet szenvedtem. Focizás közben megrúgták és megtaposták azt a lábamat, amelyiken amúgy is több mûtétet hajtottak végre korábban. Nyílt seb éktelenkedett az eltávolított körmöm helyén is. Amint hazaértünk a kórházból, édesanyám már vágta is le a kötést a sebrõl, és azonnal elkezdtük permetezni ezüst kolloiddal. Mindez hétfõn történt. A csütörtöki kötözésen az orvos megkérdezte, mivel kezeltük a sebet, mert ennek "nem így kellene kinéznie". Persze arra gondolt, hogy túl gyors a gyógyulás. Mosolyogva egyszerre mondtuk: ezüst kolloid. Már másnap vittünk az orvosnak szórólapokat, de ami még fontosabb, ma, szombaton már cipõt húztam a lábamra, hétfõtõl pedig újra boldogítom a tanárokat, pedig azt mondták, ez legalább két hét hiányzás lesz!

Kusicza Richárd
Alsóörs


Szeptember közepén sikerült kivennünk néhány szabadnapot, amit Horvátországban töltöttünk el.
Gyermekemet kivettük 3 napra a suliból. Az idõjárás elõrejelzés semmi jóval nem kecsegtetett, így elkezdtem 12 éves lányomnak adagolni az ezüstkolloidot (mintegy támogatás az immunrendszernek).
Odakint nagyon hûvös volt, de lányomat nem lehetett lebeszélni a tengeri megmártózásról. Hazaérve aztán begyulladt a mandulája. Õ ha beteg, akkor 40 fokos láz, hûtõfürdõ 4 óránként...Gondolhatjátok!
Most azonban nem ment 38 fok fölé a láza, becsületesen 2 óránként egy kupak ezüstöt iszik, közben bepermetez a torkára is. Az orvoshoz természetesen elvittem, aki "nagyot nézett"!
Szombaton bulija lesz, azt mondta: addigra biztosan meggyógyulok! Ez 3 nap, ha jól számolom (MÁRMINT A SZOMBAT), de majd írok nektek, sikerült- e a terve (én biztos vagyok benne, hogy IGEN)
Benkõ Zsuzsa, Marcali


Lányomnak (20 éves) kb 8 éve az arca, háta tele volt pattanásokkal. Kapott és próbált rá már több tucatnyi szert, még olyant is kapott, amivel a gyógyszer mellékatásai miatt magas hormontaralmú fogamzásgátlót kellett szednie! Ezen ki is voltam teljesen akadva!!! Odaadtam neki az Ezüst Kolloidot, mondtam, igya és kenje magára. Hitetlenül ugyan, de elkezdte inni és kenni. Pár nap múlva jön, mondja nekem: anya, nem tudom, mit adtál ide, mi ez, de nézd meg, alig van pattanásom, milyen szép a bõröm.

Köszönjük....
--
Üdvözlettel:
Rákos Anna


Had osszak meg veletek én is két olyan tapasztalatot , ennek a kiváló terméknek a hatásáról ,ami a családomban fordult elõ! Az öcsémnek a munkahelyén, egy baleset révén, levágta az egyik ujjhegyét egy fürész! Mivel nem vitték orvoshoz, hogy ne tünjön munkahelyi balesetnek, igy szoritókötést tettek rá, és hazaengedték!! Holott
ezt vissza kellett volna varrni, nem tették meg! Iszonyú fájdalma volt,és nagyon csúnyán nézett ki!! Megvoltunk gyõzõdve róla,hogy nem ussza meg orvos nélkül!! Aztán adtam neki egy üveg ezüstkollidot és mondtam, hogy igya és kezelje ezzel! Mindig szkeptikus volt az ilyen szerekkel kapcsolatban, de most hatottam rá, mivel a kötést sem tudta leszedni a sebérõl fájdalmában! Igyhát nekilátott a kezelésnek ahogy mondtam!! Azóta hisz a hatásában!!
Mert õ maga tapasztalta meg,hogy milyen " csodaszer" is ez! Semmi mást nem használt , és egy hét múlva összeforott az ujja ,és a fájdalmai teljesen megszüntek!! Ugyan nem lett olyan,mintha visszavarrták volna, de begyógyúlt, és a körme is vissza nött !!

A másik eset édesanyámmal történt!! Egy boka mütét alkalmával a korházban, bekerült a szervezetébe egy olyan virus, ami több honapig nem okzott problémát, de egyszercsak, tele lett a teste kiütéssel, és azt hitték valamire alergiás! Kapott rá gyógyszert , de az alsó
lábszárán a kiütésekbõl hólyagok lettek, majd sebekké változtak, amik csak nõttek és egyre nagyobbak és gennyesebbek lettek! Iszonyú fájdalmai voltak, és már menni se tudott!
Mindez két hét leforgása alatt! Korházba került ahol értetlenül álltak a dolog elõtt! Olyan volt a vérsüllyedése ami már majdnem halálos!! És persze elkezdték a hagyományos kezeléseket, meg gyógyszereket alkalmazni, amit évtizedek óta használnak!!
Nagyon kétségbe estem, hogy mit tegyek! És akkor vittem be ezüstkollidot a korházba és elkezdte használni az Én hatásomra! Naponta 3-szor 1evõkanállal!

2hét múlva a vérképe tiszta lett!! Minden kivizsgálás eredménye negativ volt! Nem értették,ez hogyan
történhetett meg! Csak mi tudtuk,hogy mit használt!! Ettõl fogva megindult a seb gyógyulása is!!
Nagyon hosszadalmas, és fájdalmas honapok alatt, de végül is a sebek is szinte már teljesen eltüntek, amire azt Jósolták,hogy lehet,hogy soha nem fog begyógyulni!!
Azóta is folyamatosan issza az ezüstöt, és hisz benne anyukám is!! És Én tudom,hogy egy kiváló termékkel állunk szembe, ami az én családomban már BIZONYITOTT!!

Czeglédi Orsolya


ezüstkolloid hatására férjem kezérõl észrevétlenül eltünt egy szemölcs( nátha ellen szedte...)
- szintén ezüstöt alkalmazva a herpesz 1 hét alatt elmúlik

Peidlné Bukovszky Zsuzsanna


Mivel ilyen jó tapasztalataim voltak az arany kolloiddal, és a mikrorostos biogéllel kapcsolatban, úgy gondoltam, hogy rábeszélem a fiamat az ezüst kolloid kipróbálására. Õ 15 éve allergiás, de olyan, hogy szinte egész évben tart, kivéve a téli hónapokat, amikor már nincs semmiféle növény. De ha kutya közelébe került, akkor télen is elõjött, mert még a kutya szõre is allergiás rohamot váltott ki nála. Elõször nem akarta elfogadni, azt mondta, hogy nem hisz benne. Végül, mikor minden érvem elfogyott, azt találtam mondani, hogy nem hinni kell benne, hanem meg kell inni. Attól, hogy hiszel valamiben, még nem biztos, hogy változik is valami az egészségi állapotodban, de ha megiszod, akkor nagy valószínûséggel igen.

Így is történt. Ma már nem kell szemcsepp, és orrcsepp, és néhány hete a gyógyszer szedését is abbahagyta. A külsõ megjelenésében is változás történt. Elõtte állandóan szipogott, és a kezével az orrához kapkodott, mert az orrán keresztül nem kapott rendesen levegõt. Ez teljesen megszûnt.

Ezzel együtt egy kellemetlen bõrbetegség is eltûnt a testérõl. Volt egy rész a testén, ahol kipirosodott a bõre, és nagyon viszketett. Valószínûleg valamilyen gomba támadta meg, és nagyon "ragaszkodó" volt, mert semmi kence-fice nem tudta elüldözni, amit a bõrgyógyász felírt. Az ezüst kolloid hatására ez teljesen eltûnt, anélkül, hogy külsõleg kezelte volna.

Mivel az ezüst kolloid a fiamnál ennyire bevált, a lányommal úgy döntöttünk õ is kipróbálja. Neki két problémája is van. Az egyik, hogy a fejbõre, és a szemöldöke rettenetesen korpás volt. Nagy darabokban jött le a száraz bõr, és már szinte mindent kipróbáltunk, a samponoktól a gyógyszertárban kapható hajszeszekig, de változás nem történt. Két naponta kellett a haját mosni, hogy elfogadható legyen a megjelenése. Egy hónapja issza az ezüst kolloidot, és már szinte alig van néhány korpa a fejbõrén, azok is csak aprók, a gombostû fejénél is kisebbek. A másik problémája, hogy az érettségi óta nem volt menstruációja, és nincs peteérés sem. Voltunk orvosnál, de amit adott, az nem használt. Még nem tudjuk, hogy ez ügyben mi fog történni, de a menstruációja megjött. Én úgy gondolom, hogy a peteérési problémában is segíteni fog, hiszen az ezüst kolloid az immunrendszert javítja, ezen keresztül fejti ki áldásos tevékenységét. Ha az immunrendszer nem jól mûködik, akkor jön elõ mindenféle probléma, az egészségünk megrendül. Viszont, ha jól mûködik, akkor harmonizálódik minden, és az egészségünk helyre áll. Én errõl meg vagyok gyõzõdve, mert így logikus, és az eddigi tapasztalataim is megerõsítenek ebben.

Még egy adalék, az ezüst kolloidról. A lányomnak a nyáron jégárpa nõtt a szemén. A tiniknél ez gyakran elõfordul. Három napig kente az ezüstkolloiddal, és elmúlt. Ez is érdekes, de az még inkább, hogy az elsõ kezelés után már szinte szemmel látható volt a javulás. A piros színû elváltozás elhalványult, és a feszítõ fájdalom megszûnt, tehát úgy gyógyult, hogy közben nem voltak kellemetlen fájdalmai.

Lantos Józsefné Rózsa


Ezüst kolloid oldat Belsõleg használva:

2007. decemberében elkaptam egy csúnya vírusos hasmenést. Ennek következtében folyamatosan a Wc-re rohangáltam, emellett pedig belázasodtam, és nagyon fáradtnak éreztem magam, és étvágyam sem volt.

Ekkor nagyobb mennyiségben kezdtem fogyasztani az ezüstöt (3 – 4 óránként ittam egy fél kupaknyit) a gyorsabb gyógyulás érdekében. Így végül kevesebb mint két nap alatt teljesen rendbe jöttem.

Azóta napi egy kupakkal iszom. Mostanáig lassan egy év telt el, és mindössze egyszer voltam beteg, ami azért is nagy szám, mert én magam jelenleg még egy általános iskola büféjében dolgozom, ahol bizony nap mint nap megfordul jó néhány gyerek, betegséggel és anélkül egyaránt. Egy enyhe torokfájásom volt, de az is gyorsan elmúlt, miután növeltem a bevitt ezüst kolloid mennyiségét.

Külsõleg használva:

A nyáron volt egy kisebb kerékpár balesetem. Elestem, a testem jobb oldala érte a földet. Tele voltam kék zöld foltokkal, és a bal lábamon az ülésem csúnyán felhorzsolta a bõrt. Naponta többször befújtam a sérült felületet, így egy hét alatt teljesen begyógyult. Alig látszik valami a sérülésbõl.

Krumpli pucolás közben egy krumpli hámozóval levágtam egy kis darab bõrt a bal kisujjam végébõl. Nem volt olyan komoly, mégis nagyon vérzett. Ezüsttel fújkáltam, így gyorsabban elállt a vérzés. A késõbbiekben pedig naponta többször ráfújtam az ezüstöt az ujjam végére. Néhány hétbe sem telt, és úgy eltûnt, mintha meg sem történt volna az a kis baleset.

Mivel iskolai büfében dolgozom, idõnként szükséges fasírtot sütnöm. Ilyenkor akármennyire is próbálok ügyes lenni, majdnem mindig megégetem magam. Sütés közben, amikor belehelyezem a fasírtot az olajba, az olaj úgy fröcsög, hogy én is kapok belõle rendesen.

Az ezüst kiválóan használható égési sérülésekre. Nem véletlen, hogy külföldi égési klinikákon is használják.

A megégetett részt, vagy részeket azonnal befújtam. Így szinte rögtön enyhül az a szúrós, égetõ érzés, ami ezzel járni szokott. Eddig még mindig sikerült megelõznöm azt, hogy komolyabban nyoma maradjon a sütés okozta égési sérüléseknek.


Ifj. Tóth Lajos


Számtalan gyógyítási lehetõséget próbáltam ki vele. Erösen bevertem a homlokomat a munkahelyen, aztán estére vattával felitattam és bedörzsöltem (5-6 alkalommal) a púpos részt. Két nap elteltével elmúlt a sebem.A lábizzadás ellen kitûnõ a hatása. Meggátolja a további izzadást, sõt a cipõbe is lehet befújni szóróflakon segítségével. Makacs bõrkeményedést a fekete iszappal kombinálva kell használni. Ajkamon herpesz keletkezett, bedörzsöltem vattával és másnap elmúlt.
Bognár Csaba


2008 augusztus végén a szomszédomé szüreteltek/

Kaptam tõlük 2 gyönyörû fürt szõlõt,!

Nem akartuk el fogyasztani egyszerre gondoltam, egy kísérletben fogok,nézzük csak mit tud az ezüst kolloid igazából meg tudja e akadályozni a baktériumok terjedését , egyszóval meg akadályozza e a szõlõ rohadását.

Az elsõ hét után az a fürt amelyet nem szórtam be ezüsttel el kezdett Szinezõdni ,tehát el kellet fogyasztani .A másik fürt amelyet beszórtam ezüst kolloiddal az a kilencedik héten kezdett Szinesedni akkor fogyasztottuk el.

Tehát igen az ezüst kolloid nem / csak/ gyógyít de tartósít is.

Azóta a zöldféléket amelyeket a hüttöbe tárolok minden esetben be szóróm ezüst kolloiddal,hiszen meg öli a baktériumokat. Ha el akarod rakni télre az almát ,tedd te is azt, amit én tettem a szõlõvel. Sok sikert.

Wirth Gézáné Juci H-10641 Pécs.


Ezüstkolloiddal kapcsolatos tapasztalatomról számolnék be. Teljesen friss az „élmény”: szombat este hasogatni kezdett a fülem, az idõ múlásával egyre sûrûbbek lettek a nyilallások. Már-már kezdtem kétségbe esni, hogy lebetegszem és hogy biztos gyötrelmes éjszakám lesz a fülfájástól, mikor eszembe jutott az ezüstkolloid. Ittam egy teáskanálnyit, sokáig öblögettem vele, mielõtt lenyeltem, majd egy vattapamacsot is átitattam a folyadékkal és a fájós fülembe tettem. Reggelre nyoma sem volt a fájdalomnak, és azóta sem tért vissza (egy éjszaka, egy nap telt el), igaz inni azóta is iszom az oldatot reggel és este egy-egy teáskanálnyit.

Üdvüzlettel:

Farkas Tímea


A kolloidokat naponta 2x1 teáskanállal fogyasztom. Nekem szeptemberben alsó részleges fogsort kellett készíttetnem (sajnos), és persze az ínyemet teljesen feltörte. Ekkor kezdtem el használni többek között az ezüstkolloidot, ezzel öblögetve az ínyemet, elmúlt az ínygyulladásom, azóta nem sebesedett ki, nem gyulladt be a fogsor alatt az ínyem. De nagybátyám, amikor elesett, lehorzsolta a térdét, és az ezüstkolloiddal befújva naponta 3-szor a sebet, csillapította a fájdalmát, és 2 nap alatt begyógyult a horzsolásos seb. Még szeptemberben elkezdett fájni a torkom, a fülem, és éppen az idõben kezdtem el inni az ezüstkolloidot, 1 nap alatt elmúltak a fül- és torokfájdalmak, és azóta elkerültek a megfázásos betegségek is.
Szvatek Lászlóné – Anikó


Kerbolt Attiláné vagyok, az ezüstkolloiddal szerzett tapasztalatomat szeretném veletek megosztani. Van egy kutyusom Mex, és pár hónappal ezelõtt, a szemei között kezdett szépen kihullani a szõr. A bõre színe is teljesen elváltozott, és viszketett neki. Hívtam az állatorvost, mondta hogy ez gomba, több kutyát kezel most a környéken ilyen fertõzéssel. Hozott egy Indiából származó gyógynövényes spray-t. Mindig tisztítottam a felületet és napjában többször fújtam. De a vattapamacson csak ott voltak a szõrök. Na, megúntam a dolgot, letettem a spray-t, fogtam az ezüstkolloidot. Napjában többször adagoltam nagykanállal a száján keresztül belsõleg és fújtam a bõrre is közvetlenül. Mára megint teljes pompájában van a kedvencem. :o)
u.i. A képen már gyógulófélben van, de még létszik, hogy hol volt a szõrhullás.

Kerbolt Attiláné


2006-os év végén munkahelyet kerestem magamnak, és úgy látszott, hogy az internet lesz a legmegfelelõbb.

Ekkor találtam rá az interneten az oldalára. Rögtön megakadt a tekintetem az ezüst kolloidon, hiszen annyi jót ígért, hogy

szerettem volna megismerkedni vele. A saját tapasztalatomat kipróbálni, hogy tényleg olyan jó-e a termék, mint amit leirtak.

Sajnos túl gyorsan be is bizonyíthatta a tudását. Kb két éven keresztül gyomorfekély-lyel kínlódtam.(Az ami másmál 5-6 hét

alatt rendbe jön az nálam a gyógyszerek szedése melett sem müködött.) Idén januárba a tükrözés már azt mutatta, hogy igen

nagy baj lehet. A diagnózis azt mutatta, hogy ez már gyomorrák. Persze, a szövettanhoz vett minta kevésnek bizonyult, így a

tükrözést meg kellett ismételni március elejém.

Közben a második tükrözés elött egy héttel tanácstalanul bár, de elkezdtem szedni az ezüst colloidot. A vizsgálat ezután már

a daganatot nem mutatta ki.

Késõbb az orvosomnak elmeséltem, hogy mi is történhetett.(hogy tényleg tudja az ezüst colloid amit állít) Azt a tanácsot kaptam,

hogy hadjam abba az ezüst szedését. Ehez én nem voltam elég bátor, hiszen éllni is szeretek, de sokan körülöttem csak úgy tudnak

létezni, hogy mellettük vagyok.

Tehát nem hagytam abba az ezüstöt. Ma elenben már nincsenek azok a kínzó fájdalmaim. Igaz a a gyógyszereimet továbbra is szedem.

A vérzõ gyomorfekély pedig elmúlt.

Ma már azt sajnálom, hogy nem két-három éve találtam meg a Yessplus. Én hiszem, hogy akkor még éllhetne a hugom is, aki 50évesen

ment el egy rosszindulatú daganatba.

2008 januárjába kell kontroll vizsgálatra mennem. Szeretném, ha addigra már csak a fekély az orvosi papirjaimon lenne látható, de a gyomromba

nem lenne semmi látszata.

Hiszem, hogy tényleg tudja az ezüst colloid azt amit leírtak róla.

Mindenkinek szívbõl ajánlom.

Üdvözlettel Becker Zsuzsanna


A jobb arcomon évek óta, kb. 4 cm-es, köralakú, vörös folt van, gennyesedésre hajlamos kiütésekkel. Gyógyszertári készítményektõl, krémektõl sem múlt el, vagyis használatuk semmilyen változást nem hozott.

Az ezüstkolloidot, mint antibakteriális, vírusölõ, bõrfertõzésre is alkalmazható szert ajánlották.

Külsõleg borogatásal, lemosással kezelem az arcomat. Belsõleg naponta 2x1 teáskanálnyit fogyasztok belõle.

Két és fél hónapos szedés, borogatás, lemosás után a folt sokkal halványabb lett, a kisebb kiütések teljesen elmúltak, egy, ami gennyes, még makacsul tartja magát. Az eddig elért eredményt csodálatosnak tartom, hiszen évek óta fennáll a probléma, és mint már említettem, egyetlen kezelési mód sem használt.

Néhány héttel ezelõtt köldökömben apró vérpöttyök jelentek meg és erõs szúrást éreztem benne, - gyógyfürdõi kezelésekre járok, feltételeztem, hogy valamilyen fertõzést szedhettem össze. Négy napon keresztül, naponta többször beleöntöttem az ezüstkolloidból. Elõször apró gennyes gömböcskék jöttek ki belõle, végül a fájdalom is teljesen elmúlt.

Amikor a gyógyfürdõbe megyek, elõtte mindig öntök egy kicsit a köldökömbe, és ami kicsurogna, azt jól belemasszírozom a bõrbe a köldököm körül.

Az ezüstkolloid pozitív hatását az egyik cicámon is megfigyeltem. A cica allergiás, oka ismeretlen. Idõnként az állán, száján, hasán, olykor a lábán kis piros foltok,kipirosodások jelennek meg. Mivel erõsen nyalogatja, a szõrzete azokon a részeken kihullik vagy ritkább lesz. Többször bekentem az érintett testrészeit, kb. 1 héten keresztül és a piros foltok eltüntek.

A másik cicám, a tenyerembõl ösztönösen lefetyeli az ezüstkolloidot, mintha „tudná, hogy az milyen jó hatású az õ számára is".
Szabó Ibolya


Párom 43 éves, kb 6-7 éve jelentek meg az alkarján sötétbarna, szemölcsszerû foltok.

3 hét alatt (naponta 1x kente ezüstkolloiddal a bõrét) a kis foltok eltûntek, a nagyobbak visszafejlõdésnek indultak, már alig láthatóak.

A jobb könyökén 2 éve kialakult egy 1x1 cm-es kinövés, amit ki akartak vágni neki az orvosok.

Az ezüstkolloid 3 hét alatt "eltüntette" , már csak olyan, mintha bõrkeményedése lenne.

Nagyobbik leányom, aki 18 éves, arcbõre pattanásos, mitesszeres, ráadásul hatalmas gyulladt foltok voltak az arcán (állán, arcán, homlokán).

Egy hét után, napi 2x-i ezüstkolloidos arc áttörléssel a piros foltok eltûntek az arcáról.

Kisebbik leányom,16 éves, egy éjjel 40 fokos lázzal és nagyon fájó, gyulladt torokkal került orvoshoz.

Felkészítettek, hogy több napig lesz ilyen magas láza, antibiotikumot írtak neki.

Napi 3x1 evõkanál ezüstkolloid mellett ( az antibiotikumot nem szedte) már nem lett magas láza , csak hõemelkedése. A torka 5 nap alatt helyre jött.

B.Krisztina


Több, mint fél éve az alsó lábszárakon, mindkét alkaron ismeretlen eredetû bõrgyulladás jelent meg, csúnya, viszketõ vörös foltok formájában. Az orvosi kezelések és szerek nem sok eredményt hoztak. Az ezüst- és aranykolloiddal naponta többször is lemostam, borogattam az érintett területet. Valamivel halványabbak lettek a foltok és kevésbé viszkettek, de sajnos visszatértek a tünetek. Ebbõl nem volt nehéz arra következtetni, hogy ezek a bõrelváltozások belsõ okokra vezethetõk vissza. Ezt a feltevésemet igazolta az ezüstkolloid belsõleg, rendszeres (napi 2x1 nagyobb teáskanálnyi mennyiség) fogyasztása. A viszketõ vörös foltok halványabbak lettek, a viszketés is mérséklõdött, illetve egyes helyeken meg is szûnt.

Szemüveges vagyok, olvasáshoz elég erõs dioptriára van szükségem. Meglepõdve vettem észre többször, hogy a távoli szemüvegemmel apró betûket olvasok, vagyis látok. Mind az öt termékrõl csak jó tapasztalatokat szereztem, még akkoris, ha csak rövid ideje fogyasztom valamennyit.
Illés Ágnes


3 hónapos volt a lányom, mikor rajta is, mint a nõvérein elkezdtek megjelenni az ekcémás foltok az egész testén. Az ezüst kolloidon rajta van hogy 8 év alatt nem alkalmazható ezért elõbb konzultáltam a védõnõvel. Beleegyezésével a fürdõvizébe kezdtem el adagolni az ezüstöt, minden este kb egy kanálnyit. Pár nap múlva látszott a javulás. Két hétig folytattam. A bõre olyan szép amilyennek illik.
Marosffy Veronika


A párom lábán több, mint fél éve folyamatosan rajta volt a fekéjes jellegû, mindnig megújuló seb. A bõrgyógyász már különbözõ krémeket adott rá, hormontratalmúakat is, de még csak javulást sem ért el nála. Az ezüst kolloiddal naponta kétszer háromszor nedvesítettük meg a felületet és egy hét múlva a seb megváltozott varrasodni kezdett és a széleinél összehúzódni. Mostanra teljesen meggyógyult. Köszönjük!
Böndörné Süli Vera


Körömgomba miatt kezdtem el ennni is meg ecsetelve is alkalmazni az ezüstkolloidot. Egy hónapja használom és látszik ahogy nõ a lábujjamon a köröm az új rész teljesen épp

.
Férjem lába excémás volt Ezüst kolloiddal kezeltük, így már nem hólyagosodott fel. Gyönyörûen beszáradt, és a gyulladást is csökkentette.

A vejem hátát is kezeltük ezüsttel, mert zsírmirígy túltengése van, pár kezelés után leszáradtak a pattanások.

Halmainé Farkas Melinda


Fényérzékeny volt a szemem ami az autó vezetésnél elég kellemetlen, és olvasni is csak nehezen tudtam az apró betûs Bibliámat,mert egy szemölcs volt a szemfenéken, amitõl állandóan könnyezetem. Az Ezüst kolloidot csepegtettem a szemembe és két hónap alatt tünetmentes lettem.

Kovács Emma